Administratief medewerker

Omschrijving

Één van de leukste administratieve functies binnen onze organisatie is vrijgekomen. Je bent als administratieve ondersteuning aan onze Product Developers werkzaam in het hart van onze organisatie. Je regelt alles tot in de puntjes rondom onze nieuwe producten. Vanaf het ontwerp ga je aan de slag met alle ondersteunende administratieve werkzaamheden die er binnen het proces benodigd zijn.


Jouw takenpakket bestaat uit:

  • je doet via de mail navraag over orders;
  • je voert zelf opdrachten in;
  • het verwerken van de productinformatie;
  • het verstrekken van productinformatie aan diverse afdelingen.

Vereisten

Wie ben jij?

Het belangrijkste is dat je nauwkeurig, gestructureerd en zelfstandig kan werken. Je beschikt over een aantal jaar administratieve werkervaring. Kennis van Excel (maken van simpele formules) en het beheersen van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist.


Wat bieden we je?
Je gaat onderdeel uitmaken van een innovatief, ambitieus en sterk groeiend bedrijf, waarbinnen de visie van de organisatie is doorgevoerd binnen de dagelijkse bedrijfsvoering. Het hoofdkantoor in Noordwijkerhout straalt internationale allure uit en heeft een inspirerende werking op de inmiddels ruim 150 betrokken en enthousiaste medewerkers. Naast een marktconform salaris bieden wij:

  • Een bonusregeling;
  • Een goede pensioen- en arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Op elke dinsdag een gezonde snack en donderdag een gezamenlijke lunch;
  • 26 vakantiedagen op fulltime basis;
  •  Een reiskostenvergoeding.


Waar ga je werken?

Eichholtz ontwerpt en produceert meubilair, verlichting en exclusieve woonaccessoires voor de business-to-businessmarkt. Met een uitgebreid assortiment creëert men exclusieve interieurs die wereldwijd tot de verbeelding spreken. Een weelderige stijl is het handelsmerk.

Ons assortiment wordt vanuit Noordwijkerhout verscheept aan een internationale klantenkring: van binnenhuisarchitecten tot interieurzaken en warenhuizen, van chique hotels en luxe restaurants tot hippe beachclubs en mondaine ski resorts.

Onze ambitie is om op alle fronten de beste sfeermaker ter wereld te worden.

Meer weten?

Laat dan je CV + motivatiebrief achter op onze sollicitatiepagina. Heb je vragen over deze functie? Mail naar Angela Wilmot (HR Adviseur)  awilmot@eichholtz.com. 


*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Mochten er geen geschikte kandidaten reageren op deze advertentie, zullen wij zelf onze bekende partners in de werving en selectie benaderen.