Overslaan naar content

Compliance manager

Op locatie, Hybride
 • Noordwijkerhout, Zuid-Holland, Nederland
Product Development

Functieomschrijving

Het compliance vak is altijd een tak van sport voor ons geweest die we uitbesteden aan externe partijen, maar door de groei van onze organisatie, diversiteit in producten en onze geografische spreiding, geven wij de voorkeur eraan om de functie van Compliance manager intern in te vullen en deze nieuwe functie uit te zetten. 


Als Compliance manager ben je o.a. verantwoordelijk voor het verkrijgen van verschillende certificeringen voor onze producten. Je verzorgt de label requirements, monitoort de toepasselijke wet- en regelinggeving, adviseert de uit te voeren testen en beantwoord uiteenlopende vragen op jouw vakgebied. 


Weet jij de weg voor het verkrijgen van een CB, EMC, RoHS, Ecodesign, UL en Prop65 en kan je zelfstandig een UL ML aanvraag doen, waarbij je een technische dossier weet aan te leggen en te beheren, dan nodigen we je graag uit te reageren. 


Je zorgt voor de coördinatie tussen onze leveranciers en het lab zodat we grip houden op de teststatus (op aangebrachte wijzigingen) van producten. Ook ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de Carbon Foodprint van onze producten. Affiniteit met onze producten en duurzaamheid (ESG) is een Pre.


Aangezien wij onze producten in meer dan 100 landen verspreid over de hele wereld leveren, zijn wij op zoek naar iemand die thuis is in de vereiste standaarden voor al deze afzetgebieden. Dus weet jij wat CB, EMC, RoHS, Ecodesign, UL en Prop65 certificeringen zijn, kun jij deze aanvragen doen en technische dossiers aanleggen, dan zijn we op zoek naar jou.

Vereisten

Wie ben jij?

Je houdt van regelen en zorgt er voor dat alles soepel verloopt en nauwkeurig wordt bijgehouden. Je hebt sterke organisatorische en communicatieve skills, waarmee je processen soepel laat verlopen. Je hebt passie voor je werk en beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent proactief en graag werkzaam in een omgeving waarin je steeds nieuwe stappen kunt zetten, ook op het gebied van innovatieprojecten. Jij haalt uitdaging uit projecten op het gebied van wet- en regelgeving over alle werelddelen waar wij actief zijn en/of duurzaamheid (ESG). Verder beschik je over:

 • HBO- werk- en denkniveau;
 • Een goede beheersing van Microsoft Office (o.a. Excel) - administratief goed en nauwkeuring onderlegd;
 • 3-5 Jaar relevante werkervaring op een soortgelijke branche;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Analytisch denkvermogen;
 • Affiniteit met onze producten en duurzaamheid (ESG).

Wat bieden wij?

Je gaat onderdeel uitmaken van een innovatief, ambitieus en sterk groeiend bedrijf, waarbinnen de visie van de organisatie is doorgevoerd binnen de dagelijkse bedrijfsvoering. Het hoofdkantoor in Noordwijkerhout straalt internationale allure uit en heeft een inspirerende werking op de inmiddels ruim 160 betrokken en enthousiaste medewerkers. Naast marktconform salaris bieden wij:

 • Een bonusregeling;
 • Een goede pensioen- en arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Een reiskostenvergoeding vanaf 2 km;
 • Dagelijkse fruit, begin van de week een gezonde snack, donderdag een gezamenlijke lunch en vrijdag sluiten we af met een borrelplank;
 • Werken voor een premium en internationaal merk;
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en nieuwe ideeën uit te werken in onze groeiende organisatie;
 • Een fijne, informele werksfeer.

Waar ga je werken?

Bij Eichholtz zijn we wereldwijd uitgegroeid tot een van de meest bekende groothandels in luxe design meubelen, sfeer, decor en interieur. Onze ambitie is de beste en meest inspirerende sfeermaker ter wereld te blijven. Dit doen we samen met ruim 160 medewerkers, een magazijn van 35.000 m2, een showroom van 4.000 m2 en wereldwijd duizenden ingerichte hotels, restaurants en winkels. Om onze snel groeiende retailers dagelijks te ondersteunen, hebben we ook een vestiging en magazijn in de VS. De sfeer binnen Eichholtz is te omschrijven als informeel en transparant. Een platte, laagdrempelige organisatie met korte lijnen waardoor je veel ruimte krijgt om je ideeën en aanpak te bespreken. We hechten veel waarde aan gedrevenheid, ownership en no-nonsense mentaliteit!


Meer weten over deze functie?
Laat je CV + motivatiebrief achter op onze sollicitatiepagina. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met HR via HR@eichholtz.com.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Mochten er geen geschikte kandidaten reageren op deze vacature, dan zullen wij zelf onze bekende partners benaderen.

of