HR Adviseur

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een HR functie met veel diversiteit binnen een internationale organisatie? Wissel je graag administratieve, organisatorische taken af met HR werk op het gebied van recruitment, loopbaanontwikkeling en arbo? Wil jij meewerken om van Eichholtz "The Great Place to Work" te maken? Dan ben jij dé nieuwe HR adviseur binnen Eichholtz.


De uitdaging

Vanuit je rol als HR Adviseur ben je nauw betrokken bij alle HR gerelateerde onderwerpen en zorg je o.a. voor de operationele uitvoering van het HR-beleid en procedures (denk aan werving en selectie, medewerkerstevredenheid, verzuim - & talentmanagement). Wij hebben geen CAO en handelen volgens ons eigen personeelshandboek. Dit geeft ons meer mogelijkheden tot ontwikkeling van beleid en vraagt om creativiteit binnen de wet- en regelgeving. 

Daarnaast hou je je ook bezig met de operationele kant en zorg je voor de accurate en effectieve afhandeling van alle praktische en administratieve en organisatorische zaken binnen ons kleine HR team, bestaande uit de HR officer en de HR director. Van aanname tot ziekteverzuimbegeleiding, informatieverstrekking, recruitment en onboarding; je doet het allemaal! Als HR adviseur moet je daarnaast over een kritische blik en analytisch vermogen bezitten, zodat je snel verbanden kunt leggen en problemen in de organisatie kunt herkennen en oplossen.  Je hebt veelvuldig contact met collega`s en externe partijen.

Vereisten

Wat neem jij mee? 

Humor, want plezier werkt in een veranderende omgeving. Daarnaast ben je flexibel, een stevige persoonlijkheid, discreet, oplossingsgericht en beschik je over een servicegerichte, no-nonsense houding zodat je gemakkelijk kunt omgaan met een divers personeelsbestand. Tot slot ben je klaar voor een uitdaging.

Op jouw cv heb je staan:

  • Een afgeronde HBO opleiding;
  • Minimaal 5 jaar ervaring binnen een resultaatgerichte omgeving;
  • Gevoel voor cijfers en systemen. Ervaring met AFAS is een stevige pre;
  • Goede kennis van Microsoft Office, de Nederlandse en Engelse taal.

Vanwege de bereikbaarheid van ons kantoor is het handig dat je beschikt over eigen vervoer. De positie is beschikbaar vanaf 32 uur per week.


Je gaat onderdeel uitmaken van een innovatief, ambitieus en sterk groeiend bedrijf, waarbinnen de visie van de organisatie is doorgevoerd binnen de dagelijkse bedrijfsvoering. Het hoofdkantoor in Noordwijkerhout straalt internationale allure uit en heeft een inspirerende werking op de betrokken en enthousiaste medewerkers.