Spontane Sollicitatie

Omschrijving

Staat jouw droomvacature er niet bij, maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of heb je altijd al willen werken voor een internationale organisatie? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie in te sturen!

Werken bij Eichholtz

Eichholtz ontwerpt en produceert meubilair, verlichting en exclusieve woonaccessoires voor de business-to-businessmarkt. Met een uitgebreid assortiment creëert men exclusieve interieurs die wereldwijd tot de verbeelding spreken. Een weelderige stijl is het handelsmerk.

Ons assortiment wordt vanuit Noordwijkerhout verscheept aan een internationale klantenkring, van binnenhuisarchitecten tot interieurzaken en warenhuizen, van chique hotels en luxe restaurants tot hippe beachclubs en mondaine ski resorts, in alle continenten.

Eichholtz telt momenteel zo'n 150 medewerkers verspreid over verschillende afdelingen. Onze recruiter vertelt je graag meer over het werken bij Eichholtz.

Vereisten

Onze ambitie is om de beste sfeermaker ter wereld te worden. We zijn dan ook altijd op zoek naar talenten die hieraan willen bijdragen. 

Ben je bijvoorbeeld een kei in sales? Heb je een hart voor logistiek; ben je juist heel creatief of spreek je toevallig meerdere talen en wil je daar wat mee doen?

Reageer dan via onderstaande button en wie weet zien we elkaar dan binnenkort in Noordwijkerhout!