Overslaan naar content

Spontane Sollicitatie

Op locatie
  • Noordwijkerhout, Zuid-Holland, Nederland

Functieomschrijving

Staat jouw droomvacature er niet bij, maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of heb je altijd al willen werken voor een internationale organisatie? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie in te sturen!


Waar ga je werken?
Bij Eichholtz zijn we wereldwijd uitgegroeid tot een van de meest bekende groothandels in luxe design meubelen, sfeer, decor en interieur. Onze ambitie is de beste en meest inspirerende sfeermaker ter wereld te blijven. Dit doen we samen met ruim 160 medewerkers, een magazijn van 35.000 m2, een showroom van 4.000 m2 en wereldwijd duizenden ingerichte hotels, restaurants en winkels. Om onze snel groeiende retailers dagelijks te ondersteunen, hebben we ook een vestiging en magazijn in de VS. De sfeer binnen Eichholtz is te omschrijven als informeel en transparant. Een platte, laagdrempelige organisatie met korte lijnen waardoor je veel ruimte krijgt om je ideeën en aanpak te bespreken. We hechten veel waarde aan gedrevenheid, ownership en no-nonsense mentaliteit!

Vereisten

Onze ambitie is om de beste sfeermaker ter wereld te worden. We zijn dan ook altijd op zoek naar talenten die hieraan willen bijdragen. 

Ben je bijvoorbeeld een kei in sales? Heb je een hart voor logistiek; ben je juist heel creatief of spreek je toevallig meerdere talen en wil je daar wat mee doen?

Reageer dan via onderstaande button en wie weet zien we elkaar dan binnenkort in Noordwijkerhout!

of